Αυτό το τμήμα του ιστοτόπου μας αφιερώνεται εις μία ειδικές υπηρεσίες κηποτεχνίας και κήπου διά τη διευκόλυνση πελατών ή την οικονομία χρημάτων με την ειδική εκπόνηση ενός πλήθους από σχέδια κήπων τα οποία αφορούν εις την αρχιτεκτονική κήπου, την κατασκευή και συντήρηση κήπου και το αυτόματο πότισμα υπό του πρίσματος των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ γύρω από τις κηπουρικές εργασίες και τις συμβουλές κηποτεχνίας.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ σχετικά με τα σχέδια κήπων με μακροχρόνια προοπτική υλοποιήσεως στην_Garden construction and garden maintenance. πραγματικότητα δεν είναι μία νέα δραστηριότητά μας. Σχετίζεται με μία ιδιαιτέρα ή ιδιόμορφη διαδικασία και στρατηγική εκτελέσεως εργασιών αναφορικώς με την αρχιτεκτονική κήπου η οποία βεβαίως αποσκοπεί στην κατασκευή κήπου υπό διαδοχικά στάδια. Απώτερος στόχος είναι να επιμηκυνθεί τεχνηέντως ο χρονικός ορίζοντας ο οποίος απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί ένας ιδιωτικός και ιδιόχρηστος χώρος πρασίνου. Αυτήν την επιλογή συνεργασίας την προβάλλουμε δημοσίως μέσα από τον ιστότοπο της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ προς τις φίλες και τους φίλους μας ως αποτελέσματος της αξιολογήσεως των μηνυμάτων, αιτημάτων και συζητήσεων μας, αφού με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι για το ευρύ κοινό είναι από τις καινοφανείς υπηρεσίες κηποτεχνίας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι υιοθετώντας μία συνηθισμένη και κοινή αντίληψη για την κηποτεχνία ή τις κηπουρικές εργασίες διαμορφώνουν την πεποίθηση ότι ένας κήπος πρέπει να κατασκευάζεται σε μία συνεχόμενη και αδιάκοπη χρονική περίοδο, αφού ο δημιουργός εργολάβος αφιερώνεται αποκλειστικώς σε ένα έργο. Όμως, μπορεί να υπάρξει η εξαίρεση κατά την οποία ένας ιδιοκτήτης κάποιου υποψηφίου προς διαμόρφωση χώρου πρασίνου, ενώ επιθυμεί να δημιουργήσει πρωτότυπα τον χώρο του, κάποιες αντιξοότητες δεν του επιτρέπουν να το πράξει αμέσως κατά τα συνηθισμένα πρότυπα για την αρχιτεκτονική, κατασκευή και συντήρηση κήπων. Εις αυτή την περίπτωση ο επικεφαλής της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ μπορεί να εκτελέσει το έργο σε διακοπτόμενα στάδια τα οποία είναι δυνατό να διαρκέσουν από μερικούς μήνες έως δύο ή ακόμα, τρία έτη.

Μία τέτοια δημιουργία συνιστάει εργολαβία η οποία αναλαμβάνεται και εκτελείται υπό κάποιες πολύ αυστηρές προϋποθέσεις ώστε να εξασφαλιστούν τα εχέγγυα της αποδοτικής και ποιοτικής κηποτεχνικής εργασίας. Διά περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιο πρόσωπο, που πραγματικά ενδιαφέρεται περί του συγκεκριμένου θέματος, να διαβάσει προσεκτικώς το σχετικό άρθρο της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ το οποίον έχει δημοσιευθεί στον χώρο του ιστοτόπου μας όπου περιλαμβάνονται τα άρθρα ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ και συγκεκριμένα στην περιοχή θεμάτων με την ένδειξη "ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ".

Σχέδια Κήπων για Διευκόλυνση Πελατών

_Επιλογή κειμένων στην ελληνική γλώσσα.
_Selection for english language.
_Όροι χρήσεως του ιστοτόπου της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Google+.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Facebook.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Pearltrees.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Twitter.
_Ανακοινώσεις για κήπους της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Εκδηλώσεις κηποτεχνίας της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Κατάστημα κηποτεχνικών προϊόντων.
_Σύνδεση με τη βάση δεδομένων της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Καιρός από την ΕΜΥ.

ΑΡΘΡΑ κηποτεχνίας

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ για κήπο

Αναζητήσεις κήπου

Ειδικά θέματα κήπων

Εικόνες μικροσκοπίου

Εργασίες κήπων

Θέσεις εργασίας

Στοιχεία ιστοτόπου

Έκδοση 4.0.0, βάσει Νόμων και Αρχών για προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας και σχετικών θεμάτων. 2009 έως σήμερα ©ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ, με διατήρηση/επιφύλαξη δικαιωμάτων. Ανάπτυξη ιστοσελίδων – Infosphere
_Valid CSS!.
_Valid XHTML 1.0!.
_Valid ISO/IEC 15445:2000.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Facebook.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Pearltrees.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Twitter.