Αυτό το τμήμα του ιστοτόπου παρέχει πληροφορίες διά την επικοινωνία κοινού με την ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ ή διά να τεθούν, μόνον επωνύμως και στην ελληνική γλώσσα, σύντομες ερωτήσεις κηπουρικής ή απορίες κηποτεχνίας σχετικώς με τις εργασίες μας γύρω από την αρχιτεκτονική κήπων, την κατασκευή και συντήρηση κήπων ή το αυτόματο πότισμα κήπου βάσει οπωσδήποτε των αποδεχόμενων όρων χρήσεως του ιστοτόπου ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.

Τηλεφωνική επικοινωνία μόνο διά το κοινό γύρω από κηπουρικές εργασίες μας στην κηποτεχνία, κατασκευή και συντήρηση κήπων ή καθορισμό συναντήσεων (Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 – 14:00, 17:00 – 20:00)

6972 500 040

Τηλεφωνική επικοινωνία μόνο διά συνεργάτες προμηθευτές υλικών έργων, εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, επιμορφωτικά Ιδρύματα, Τύπο, αλλά και ΜΜΕ (Δευτέρα: 13:00 – 14:00, όχι διά το κοινόν)

210 96 03 970

Διεύθυνση της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ

Μυστρά 72, Τ.Κ.: 165 61, Γλυφάδα, Αττική

Τηλεομοιότυπο (φαξ) για αποστολή εντύπου υλικού δεν χρησιμοποιείται πια διότι η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ έγινε "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" αποσκοπώντας στον περιορισμό της καταναλώσεως χάρτου και στην προστασία των δασών!

Είμαστε πράσινοι!

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να λαμβάνει χώρα προς την παραδοσιακή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ μόνον από μόνιμους συνεργάτες (τα δεδομένα δεν είναι κρυπτογραφημένα)

info@anthanassa.gr

Οι φίλες και οι φίλοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ συμπληρώνοντας τα ακόλουθα πεδία και εν συνεχεία υποβάλλοντας περιεκτικές και σαφείς ερωτήσεις (τα δεδομένα δεν είναι κρυπτογραφημένα)

Μήνυμα προς την ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ

Επικοινωνία Κοινού και Απορίες Κηποτεχνίας

_Επιλογή κειμένων στην ελληνική γλώσσα.
_Selection for english language.
_Όροι χρήσεως του ιστοτόπου της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Google+.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Facebook.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Pearltrees.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Twitter.
_Ανακοινώσεις για κήπους της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Εκδηλώσεις κηποτεχνίας της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Κατάστημα κηποτεχνικών προϊόντων.
_Σύνδεση με τη βάση δεδομένων της ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ.
_Καιρός από την ΕΜΥ.

ΑΡΘΡΑ κηποτεχνίας

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ για κήπο

Αναζητήσεις κήπου

Ειδικά θέματα κήπων

Εικόνες μικροσκοπίου

Εργασίες κήπων

Θέσεις εργασίας

Στοιχεία ιστοτόπου

Έκδοση 4.0.0, βάσει Νόμων και Αρχών για προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας και σχετικών θεμάτων. 2009 έως σήμερα ©ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ, με διατήρηση/επιφύλαξη δικαιωμάτων. Ανάπτυξη ιστοσελίδων – Infosphere
_Valid CSS!.
_Valid XHTML 1.0!.
_Valid ISO/IEC 15445:2000.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Facebook.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Pearltrees.
_Η ΑΝΘΑΝΑΣΣΑ στο Twitter.